Ons aanbod

Events

Sel Noir staat garant voor een gepersonaliseerde aanpak van al uw feesten. Wij luisteren naar uw noden en doen een voorstel volledig op maat. Uw feest moet een succes worden en het culinaire gedeelte is daar zeker een belangrijke schakel in. Duurzame en heerlijke ingrediënten die heel mooi gedresseerd worden op de borden van uw gasten. We leveren indien nodig ook alle dranken, tafelbekleding, toebehoren en personeel. Ga zitten en geniet!

Events
Events

Enkele hapjes voor de receptie? Een diner voor je personeelsfeest of trouwfeest? Een gezonde lunch voor na de vergadering? Eten hoort er altijd bij. Maar op die momenten ben je natuurlijk met totaal andere zaken bezig. Sel Noir neemt een grote zorg van je af. En daarvoor is een bespreking voor het event zo belangrijk. Wij willen exact weten wat je zou willen voor je gasten. Wij bereiden alles vers en zijn zeer creatief bij het dresseren van de borden. Laat je gasten verrassen met de Sel Noir bereidingen.

Heerlijk eten op mooi gedresseerde bordjes.
U moet alleen genieten

Sel Noir kan instaan voor het volledige culinaire deel van jouw activiteit. Naast het eten kunnen wij ook drank voorzien, de volledige aankleding (tafels,stoelen, serviezen, enz) alsook de bediening (kelners, butlers enz), en dit voor groepen van 8 tot 500 personen op eender welke locatie.

Events

Chef Carla: “Event catering is altijd iets leuk voor een chef. Een stevige uitdaging om steeds even mooie bordjes op de juiste temperatuur de zaal te laten ingaan. Maar onze challenge is steeds weer een originele toets te geven aan het dresseren van de borden. Ja het oog wilt ook wat en dat respecteren wij.”

Interesse?

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons

Design by Emilie Lippens Foto's by Rudy Roan Development by webflow.be