Ons aanbod

Kookworkshops

Onze food designers willen graag hun kennis aan u doorgeven. Op een zeer aangename manier wordt u uigenodigd in onze keuken te Nazareth. Een leuk en leerrijk evenement voor iedereen. Ondek nieuwe smaken, kruiden en combinaties en verfijn uw dresseerkunsten. Proef nadien in deze aangename en gastronomische sfeer uw eigen creaties!

Kookworkshops
Kookworkshops

Sel Noir heeft een professionele keuken van 170m². Groot genoeg dus om geïnteresseerde foodies te ontvangen voor een kookworkshop. Onze food designers verzorgen meestal die workshops, maar op regelmatige basis worden ook andere chefs uitgenodigd voor specifieke workshops. Deze workshops worden altijd aangekondigd via social media.

Ondek nieuwe smaken, kruiden en combinaties
en verfijn je dresseerkunsten

Wij organiseren workshops voor klassieke gerechten, maar ook veggie gerechten en desserts. En we geven je ook de kunst door van het klaarmaken van Afrikaanse en Aziatische gerechten. Voor elk wat wils dus en steeds voorgesteld op een relaxe manier door gespecialiseerde chefs.

Kookworkshops

Chef Carla: “Kookworkshops geven is genieten voor ons. Het is altijd leuk om op een relaxe manier bepaalde gerechten en het maken ervan, door te geven aan gepassioneerde foodies. We proberen het allemaal heel persoonlijk te houden en gaan dan ook niet verder dan groepen van maximum 20 personen. Nadien kan iedereen genieten van hetgeen is klaargemaakt. Altijd leuke avonden, die kookworkshops.”

Interesse?

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons

Design by Emilie Lippens Foto's by Rudy Roan Development by webflow.be