Ons aanbod

Lunches

Sel Noir verzorgt het ontwikkelen en leveren van heerlijke lunchgerechten voor bedrijven of organisaties, vers klaargemaakt en met duurzame ingrediënten. Steeds weer creëeren de keukengoochelaars van Sel Noir Catering originele gerechten, maar ook de gekende klassiekers staan op het menu. Verfrissend modern of gekend klassiek? Beiden sowieso met de ‘Sel Noir’-signature!

Lunch
Lunch

Elke week maakt Sel Noir voor de bedrijven (vanaf 8 personen) een weekmenu op voor de volgende week. Deze wordt op maandag doorgestuurd naar alle bedrijven, en tegen vrijdag stuurt het bedrijf de aantallen door per dag. De dagelijkse leveringen gebeuren tussen 11u en 12u. De gerechten worden voorzien in een bain-marie ofwel in duurzame lunchbakjes per persoon (op te warmen in een microgolf).

Voor alle bedrijven vers klaargemaakt
met gezonde ingrediënten

De prijs per gerecht/dag is 12€ + 6% btw. Facturatie gebeurt de week erna aan het bedrijf, maar er werd door Sel Noir ook een webapplicatie ontwikkeld waarbij elk personeelslid individueel zijn bestelling voor de week erna kan doorgeven en betalen.

Lunch

Chef Carla: “We willen in ieder geval de ‘Sel Noir’-toets behouden en dat is aan elk gerecht zoveel mogelijk de versheid en duurzaamheid van de ingrediënten tot zijn recht te laten komen. We proberen ook altijd nieuwe gerechten te maken, maar zelfs de klassiekers krijgen een ‘Sel Noir’-makeover. Ik werk heel graag met kruiden en de variëteit daarvan is oneindig. En natuurlijk staat er ook altijd wel een veggie-gerecht op ons menu.”

Interesse?

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons

Design by Emilie Lippens Foto's by Rudy Roan Development by webflow.be