Over ons

Passie, kwaliteit en creativiteit

Passie, kwaliteit en creativiteit. Deze drie sleutelwoorden zijn de basis van ‘Sel Noir’. Het zijn ook 3 eigenschappen die steeds terug te vinden zijn in alle gerechten ook dankzij een combinatie van scholing en ervaring.

Over ons

Carla heeft als gediplomeerde chef al van reeds jonge leeftijd een ware passie voor eten en koken. Ondertussen heeft zij vele ‘horeca’-watertjes doorzwommen en wist daar een stevige reputatie mee op te bouwen. Van klasserestaurants tot grote catering bedrijven, niks is haar vreemd. Ze zweept met de kruiden (gekend en ongekend) en komt steeds met verrassende combinaties te voorschijn. Met haar oog voor detail weet ze nadien dit allemaal prachtig op een bordje te dresseren. Zij weet als geen ander de kwaliteit en creativiteit te beheersen.

Passie, kwaliteit en creativiteit. Deze drie sleutelwoorden zijn de basis van ‘Sel Noir’.

Al onze medewerkers zijn één voor één pareltjes. Als gediplomeerde chefs en ervaren keukenhulpen delen ze allemaal dezelfde passie voor voeding en koken. Gepassioneerd staan ze haar bij in de creatie van nieuwe gerechten, en werken ze hard aan het klaarstomen van alle gerechten voor de klanten.

Over ons
Over ons

De Sel Noir food designers zullen u een culinaire verwenning bezorgen met een ‘personnal touch’ van savoir-vivre, creativiteit en superieure kwaliteit.

Onze troeven

Sel Noir

Onze troeven

Sel Noir is niet zomaar een cateraar. Kwaliteit primeet in alles wat we doen, en we hebben dan ook enkele troeven op tafel te leggen.

 • Dagelijkse actie

  Vroeg uit de veren om voor U heerlijk verse schotels te bereiden.

 • Vers is ons motto

  Dagelijks gaan wij op jacht naar de meest verse ingrediënten.

 • Kruiden

  Carla is een meester in het kruiden van de gerechten. Laat u verrassen.

 • Creatieve chefs

  Onze chefs streven er steeds naar u te verrassen met leuke bereidingen.

 • Gezonde keuken

  Onze ‘healthy’- bereidingen zullen u dagelijks verleiden..

 • Veggie en klassiek

  Wij volgen de allerlaatste nieuwe trends van het vegetarische eten maar de klassiekers krijgen ook hun kans.

Sel Noir beschikt over een ruime industriële keuken met alle nodige toestellen om haar klanten zo goed mogelijk te verwennen. De passie voor het koken is bij de Sel Noir chefs sterk aanwezig. Ervaring en jong geweld gaan hier hand in hand hetgeen resulteert in heerlijke, kwaliteitsvolle en creatieve gerechten.

Interesse?

Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons

Design by Emilie Lippens Foto's by Rudy Roan Development by webflow.be